Recenze - vsevakci.cz

Vaše hodnocení je pro nás velice důležité, každou jednotlivou recenzi i celkové hodnocení čteme a v případě jakýchkoli podnětů vyvozujeme důsledky. Hodnocením produktů nám pomáháte rozšiřovat sortiment o dobré a kvalitní výrobky a samozřejmě také vyřazovat ty případné špatné, což je přínosné pro všechny zákazníky.

FRANTIŠEK STRAKA

29/03/2017 5

  • super domluva
  • dobré ceny
  • kvalitní zboží
  • rychlost dodání 
  • doprava zdarma

Doporučuji, určitě ještě něco nakoupím

DAVID KADEŘÁBEK

22/03/2017 4

  • Perfektní hodinky v poměru cena/výkon
  • Doprava zdarma
  • Komunikace na live chatu
  • delší doba dodání(12dní), ale za tu cenu se čekání vyplatilo

Určitě nakoupím

JIŘINA ZABLOUDILOVÁ

02/27/2017 5

Dobrá komunikace, kvalita, výdrž. Snad jenom čekací doba,ale za tu cenu a funkčnost se to dá přetrpět.

MARTA ŠILHAVÁ

02/26/2017 5

Nejdřímě mě zaskočila dodací lhůta která je uvedena 10 - 45 dní. Zboží jsem dostala za měsíc a jsem spokojena. Škoda jen že jsem musela na poštu, protože pošta mi hodila jen oznámení do schránky i když jsem byla doma. To byla jediné mínus nákupu. Jinak spokojenost.

KATEŘINA TŘÍSKOVÁ

02/25/2017 5

Férová cena. Rychlá komunikace. Kvalita. Delší doba dodání, ale čekání se vyplatilo. Jsem spokojena, v budoucnu zde nakoupím znovu.

ZDEŇKA KOLÁŘOVÁ

02/25/2017 5

Poštovné zdarma. Velký výběr. Zboží došlo včas. Kvalitní zboží

ELIŠKA MĚSTKOVÁ

02/24/2017 5

  • seriozní jednání
  • ceny
  • doprava zdarma !

Doporučuji !

ADAMOVÁ JITKA

02/23/2017 5

  • i v případě vrácení zboží , dobrá komunikace
  • Velký výběr

Díky za komunikaci

JIRKA DOLEŽAL

02/22/2017 4 a pul

  • Rychlost dodání, rozsah nabídky, dobrý poměr kvalita/cena
  • občas dlhší dodací lhůta

Doporučuji

MICHAL ADÁMEK

02/21/2017 5

  • bezproblémová komunikace ze strany obchodu
  • Poštovne zdarma
  • široký sortiment
  • nic

Jsem spokojený. Objednávám zde už poněkolikáté a zboží vždy bylo doručeno včas a v pořádku. A ještě k tomu je poštovné zdarma. Hodnotím kladně.

LUKÁŠ JEŘÁBEK

02/21/2017 5

  • Poštovné zdarma
  • Prehlední e-shop
  • Velmi seriózní a vstřícný přístup ze strany obchodu
  • Rychle vyřízení objednávky. !

Maximální spokojenost, Doporučuji !

STANDA JIRMÁSEK

02/20/2017 5

Dobré ceny, poštovné zdarma, snad jen delší doba dodání , ale cena je nízká tak si rád počkám ! :) Jsem spokojen, zboží jsem vždy dostal a to je hlavní .Děkuji

JANA NOVÁKOVÁ

02/20/2017 5

  • skvělá domluva
  • rychlé dodání

O každém kroku jsem byla informována , děkuji

RENE HAVLICEK

02/19/2017 5

  • široký sortiment
  • doprava zdarma
  • skvělé ceny

S firmou Zásilkonoš.cz jsem spokojený. Objednával jsem zde již dvakrát a zboží vždy bylo doručeno v pořádku. Jako bonus doprava zdarma. Hodnotím velmi kladně.

PETR ŠIMÁK

02/19/2017 5

  • objednávám zde originální dárky pro své známé
  • Akční ceny na vše
  • Doprava

Pokud někdo neví co koupit svým známým, tak tady najde spoustu typů, které určitě překvapí. Doporučuji i přes delší dodací dobu.

ADAM ZAVORAL

02/17/2017 5

  • originalni zbozi
  • Postovne zdarma
  • Akcni ceny na siroky sortiment

S dodacimi lhutami je nutno pocitat protoze se jedna o zbozi z ciziny. Vse doslo v poradku za par tydnu. Usetril jsem 80 procent z ceskych cen. Paradni

JAN ŠTEPÁNEK

02/02/2017 4

  • Cena
  • Nabídka

Delší dodací lhůta ale zboží dobré. Pokud nevadí čekání, tak OK

PATRIK MRAKČEK

01/16/2017 5

Super doplňky na telefon. Ceny za zlomek toho co bych dal v českých obchodech. Líbí se mi zde možnost nákupu originálních doplňků na telefon. Můj zatím poslední nákup bylo tvrzené sklo na iPhone. Vše perfektně sedí.

KAREL JIRÁK

01/12/2017 2

Zboží dorazilo po 40 dnech od objednání :-(

01/14/2017 

Dobrý den, Karle, dodací lhůta je 10 - 45 dní, tak jak je v eshopu uvedeno. Díky této dodací lhůtě Vám nabízíme poštovné zdarma na všechno zboží, které u nás zakoupíte. Pěkný den

JAKUB KOMRS

11/23/2016 4

slušné ceny a hlavně ušetření za dopravu. Trošku delší dodací doba, ale za tu cenu si člověk trošku počká a nevadí to.

LIBOR PODMOL

11/22/2016 5

Nabízí zajímavé zboží i ceny. Jsem s obchodem spokojen. Obchod mohu ostatním doporučit.

KATKA LANGROVÁ

11/19/2016 5

Cena, úplné informace, jednoduchost objednání. Nákup se mi celkově líbil, nemám žádné negativa.

ALENA NEJEDLÁ

11/18/2016 4 a pul

Zboží doručeno ve 3 zásilkách, každé zboží samostatně. I když jsem se bála lhůty pro doručení, vše došlo. Spokojenost s tímto eshopem

KATKA ULIČNÁ

11/14/2016 5

Zboří dorazilo. Komunikace eshopu dobrá. Zboží které jsem zakoupila ve slevě došlo. Velice hodnotíme dobrou komunikaci eshopu

ANNA MORÁVKOVÁ

11/03/2016 4 a pul

Co jsem objednala, to jsem dostala. Na doplňující, velice důležitou otázku k produktu, jsem dostala věcnou odpověď do 24h. Spokojenost

Recenze od - Marta Šilhavá

MARTA ŠILHAVÁ

02/26/2017 5

Nejdřímě mě zaskočila dodací lhůta která je uvedena 10 - 45 dní. Zboží jsem dostala za měsíc a jsem spokojena. Škoda jen že jsem musela na poštu, protože pošta mi hodila jen oznámení do schránky i když jsem byla doma. To byla jediné mínus nákupu. Jinak spokojenost.

Stránka 1 z 10 - 10 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.